Clinics en bedrijfsuitjes

Zoek je een leuke en sportieve activiteit voor alle leeftijden? Denk eens aan honk- en/of softbal!

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we een dag- of dagdeel-programma aanbieden waarin sportiviteit en gezelligheid centraal staan.

Softbal- of honkbalclinic

Begin je uitje met een leuke opwarmer. Wij ontvangen jullie met koffie en thee en een lekker stuk Limburgse vlaai (ranja en cake voor kleintjes) al dan niet tijdens het aanschouwen van de verrichtingen van één van onze teams en een woord van welkom van een van onze vrijwilligers. (duur: ca. 0,5 uur)

Daarna beginnen jullie aan wat oefeningen in slaan en gooien onder begeleiding van coaches en spelers/speelsters van de Sittard Condors zodat iedere deelnemer kan meedoen aan de wedstrijd of het toernooi. (duur: ca. 1 uur)

Pauze! Even tot rust komen en alle indrukken verwerken onder het genot van een verfrissend drankje. (Duur: ca. 15 min.)

Daarna sluiten wij af met een gezellig partijtje of toernooitje, afhankelijk van het aantal deelnemers.(duur: ca. 1,5 uur)

Deze clinic kunnen wij ook over een hele dag uitsmeren of juist in een middag/avondprogramma inpassen met tussendoor een eenvoudige lunch en / of een BBQ na afloop.

Softbal en honkbal lenen zich uitstekend voor alle leeftijden, sportief en minder sportief, met en zonder ervaring! Een leuke en competitieve dag voor bijvoorbeeld studenten of sportteams.

De opzet van de clinic kunnen we aanpassen aan je wensen en de grootte van de groep.

Bedrijfstoernooi

Ook voor grote groepen (tot ca 100 personen) kunnen wij dit programma aanbieden. Bij een bedrijfstoernooi speel je in teams op een dag verschillende wedstrijden. Tussendoor is er voldoende tijd om wat te oefenen of om even een hapje en een drankje te doen in onze kantine.

Interesse?

Heb je interesse of andere wensen? Wil je de dag of het dagdeel anders indelen of tijdens of na de clinic nog gebruik maken van onze faciliteiten? Neem dan contact met ons op via activiteitencommissie@sittardcondors.nl. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Uiteraard verzorgen wij het materiaal en het veld en bij alle activiteiten voorzien wij in de begeleiding.

Kosten

Wij vinden het leuk als zoveel mogelijk mensen kennis maken met honk- en softbal. Wij proberen deze clinics dan ook zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

10 t/m 24 personen
€ 19,50 per persoon
25 t/m 34 personen
€ 18,00 per persoon
Vanaf 35 personen
€ 16,50 per persoon
Kinderen tot 12 jaar
€ 15,00 per kind
Consumpties

€ 2,00 per consumptie

Genoemde prijzen zijn dus inclusief koffie, thee, ranja, Limburgse vlaai en cake tijdens ontvangst en 1 consumptie in de pauze.

Opties

Lunch:
3 broodjes belegd met ham, kaas en snijworst met koffie en thee
€ 3,50 per persoon
Barbecue-menu:
Naar wens samen te stellen, bestaande uit vanaf 4 stukken vlees inclusief sauzen, salades, stokbrood en benodigdheden.
€ 15,00 per persoon
Barbecue-kids-menu (tot 12 jaar):
Naar wens samen te stellen, bestaande uit 3 stukken vlees inclusief sauzen, salades, stokbrood en benodigdheden.
€ 7,50 per kind


Goed om te weten

Ook kunnen wij een tent, een springkussen of een DJ verzorgen.

Ondanks dat de wij hier uitgebreide mogelijkheden aanbieden die met zorg zijn samengesteld, kan het zijn dat de inhoud niet geheel aan je wensen voldoet. Uiteraard is het mogelijk de inhoud naar wens aan te passen. Neem contact met ons op via activiteitencommissie@sittardcondors.nl om je wensen te bespreken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. LET OP: Vanwege vrijstelling van BTW kunnen wij geen factuur met BTW maken.