Basis Scorer Clinic

Ben jij pas begonnen met spelen of ben jij ouder van? 
En heb je wel eens iemand naast het veld zien staan / zitten met een boekje in de handen driftig aan het schrijven? 
Dat is de scorer! Zo nu wij deze persoon ge√Įdentificeerd hebben, willen wij jullie natuurlijk enthousiast maken om dit ook te leren. 
Dat houden wij graag laagdrempelig. Vandaar deze clinic, bedoeld om echt de meest basale vorm van scoren te leren, zodat jij heel eenvoudig jouw coach kunt helpen om de score van de wedstrijd bij te houden. In dit kleine uurtje gaan we door de simpelste zaken lopen. 

Ben je hierna enthousiast om meer te leren, in het begin van het volgende jaar organiseren wij weer een scorerscursus waar meer inhoudelijk op tekens word ingegaan. Dan kun jij dit jaar oefenen en de coach alvast helpen en volgend jaar nog meer details bijhouden. 

Wanneer? Woensdag 2 september 20:30 tot 21:30 
Waar?
Op het terras van ons clubhuis (bij slecht weer word een binnen locatie gezocht waar met voldoende afstand de cursus gegeven kan worden). 

Honk- en softbal staan bekend als sporten waarbij ontzettend veel statistiek wordt gebruikt en berekend. Al die statistieken worden berekend op basis van wat de scorer op papier schrijft. Dit kan van heel basaal tot extreem uitgebreid gaan, maar tijdens de clinic houden we het vooral eenvoudig en voor iedereen begrijpelijk. 

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen, bij minimaal 2 aanmeldingen gaat de cursus door. Inschrijven kan tot en met 1 september.

Benodigdheden: 
- Pen / potlood 

Op 02-09-2020

Om 20:30 t/m 21:30

Voeg Basis Scorer Clinic nu toe aan je agenda!
Inschrijving gesloten