Condordag 2023

Beste Condors, vrienden van Condors en oud-Condors, 

Jaarlijks organiseert honk- en softbalclub De Sittard Condors een slowpitch softbaltoernooi op Koningsdag 27 april. Dit toernooi, genaamd Condordag is een open toernooi, waarbij het vooral draait om saamhorigheid en gezelligheid. Iedereen kan en mag hieraan mee doen!

Korte spelintroductie:

Slowpitch softbal is een eenvoudige versie van softbal. Er zijn 2 teams van 9 die het tegen elkaar opnemen. Je staat afwisselend in het veld en aan slag. Het doel is om te zorgen dat jouw team zoveel mogelijk punten scoort tijdens de slagbeurt, en voor het veldteam natuurlijk dat er zo snel mogelijk 3 nullen gemaakt worden. Het team dat aan het einde van de wedstrijd het meest aantal punten heeft gescoord is de winnaar. Natuurlijk zijn er ook spelregels waar je je aan moet houden, deze worden je bij aanmelding toegestuurd.

Aanmelden en meer informatie Condordag: 

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen, natuurlijk voor de winnaars van het toernooi, maar ook voor het meest origineel uitgedoste team. Heb jij ook zin om een balletje te slaan, stel dan je eigen team samen met vrienden, familie, klasgenoten of collega's. Meld je aan voor 15 april 2023 via activiteitencommissie@sittardcondors.nl, het evenement in Keeva of via de website. 

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen? stuur ook dan een mailtje naar activiteitencommissie@sittardcondors.nl

Met sportieve groet,

Namens de activiteitencommissie van H.S.C. De Sittard Condors

Op 27-04-2023

Om 10:00 t/m 17:00

Voeg Condordag 2023 nu toe aan je agenda!
Inschrijving gesloten