Scheidsrechter Cursus

Beste leden, ouders en vrijwilligers,
Woensdag 30 Sept aanstaande begint de nieuwe scheidsrechter cursus onder leiding van Antoine Loock.
Deze cursus is erop gericht om jouw voor te bereiden om op een goede manier een honk- of softbal wedstrijd te kunnen scheidsen binnen onze club.
De cursus zal een tweetal theorie avonden bevatten waarin de focus ligt op de interpretatie van de regels en te begrijpen waarom de regel de regel is.
De praktijk is erop gericht om je op een goede manier positie achter de plaat aan te leren en te weten hoe je als veld scheidsrechter de juiste positie in kan nemen. In de voorbereiding is het sterk aan te raden om de KNBSB Masterz online te doen, daarin wordt stap voor stap de regels zelf behandeld. Stuur na het aanmelden een korte mail naar secretariaat@sittardcondors.nl met de vraag om een link voor de Masterz te krijgen.
Meld je dus snel aan via onze website op www.sittardcondors.nl/evenementen.

30 Sept 19:30  Theorie avond 1.  locatie Voetbal kantine Limbricht
07 Okt   19:30  Theorie avond 2. locatie Voetbal kantine Limbricht
14 Okt   19:30  Praktijk avond.     locatie Condors kantine

Startdatum

19:30 30-09-2020

Einddatum

21:30 14-10-2020

Voeg Scheidsrechter Cursus nu toe aan je agenda!

Evenement geannuleerd!

Allen,

Helaas is onze cursus locatie (voetbal kantine) vanwege de nieuwe Corona maatregelen niet meer beschikbaar dus zullen we de cursus op een later moment opnieuw moeten inplannen. We wachten nu eerst even af hoe de nieuwe situatie zich ontwikkeld komende weken en plannen dan opnieuw de dagen in en laten jullie die weten. 

Dank voor de aanmelding en betreur het dat we niet kunnen beginnen maar helaas kunnen we daar nu even niets aan veranderen.

Groetjes Antoine