Seizoensafsluiting 2021

Beste Condors, 

Het einde van het Honk- en Softbalseizoen 2021 is in zicht. Het was een bewogen jaar waarin er veel aanpassingsvermogen werd gevraagd van bestuur, coaches, vrijwilligers, maar zeer zeker ook van alle spelers en hun familieleden.

Omdat we het einde van het seizoen toch graag met elkaar willen afsluiten, organiseren we op Zondag 31 oktober 2021 de Seizoensafsluiting. We beginnen deze dag met Baseball5 (onder 16 en 16+). De wedstrijden beginnen om 13.30 uur. En jullie zijn van harte welkom vanaf 13.00 uur. 

Valt er overigens iets op aan de datum? Jawel hoor, het is tijd voor een thema afsluiting … namelijk Halloween ðŸ‘» ðŸŽƒ. Halloween betekent ook, dress to impress .. en natuurlijk ook een prijs voor de ‘Best Dressed for Halloween’.

Programma : 

  • Om 13.15u gaat het bestuur allereerst iedereen welkom heten met een kort welkomstwoord.
  • Om 13.30 uur starten we met Baseball5, geschikt voor jong en oud. 
  • Om 15.30 uur is de prijsuitreiking van de ‘Best Dressed for Halloween’.
  • Hierna wordt het stokje overgegeven aan het bestuur, zij zullen een korte samenvatting geven over het afgelopen jaar. Tevens zullen de coaches de winnaars van de MVP, MPP en Rookie awards bekend maken en ons recreantenteam zal voor de vijfde keer de Harrie Schmeets award uitreiken. En natuurlijk zal het bestuur een van de meest eervolle awards binnen onze vereniging uitreiken… De Condor van het jaar award… wie, o, wie, wordt er dit jaar extra in het zonnetje gezet?

De activiteiten en alles er omheen zal uiteraard volgens coronaprotocol van onze vereniging verlopen. Wij verzoeken jullie dan ook vriendelijk, doch dringend om jullie hieraan te houden!

Hierdoor is inschrijving verplicht, dit kan via de website, klik op onderstaande link.

 https://sittardcondors.nl/event/seizoensafsluiting-2021

 

Zoals jullie weten, ‘vele handen maken licht werk’. Wij kunnen jullie hulp goed gebruiken. Meld je aan als vrijwilliger door het sturen van een mail naar secretariaat@sittardcondors.nl

We hopen jullie te mogen verwelkomen!

Met sportieve groet,

Namens de activiteitencommissie en bestuur.

--

Op 31-10-2021

Om 13:00 t/m 22:00

Voeg Seizoensafsluiting 2021 nu toe aan je agenda!
Inschrijving gesloten