Om deze site optimaal te gebruiken adviseren wij een moderne browser te gebruiken. Een moderne browser biedt meer veiligheid en ondersteunt meer functionaliteiten dan een verouderde browser. Gebruik bijvoorbeeld Google Chrome, Firefox of voor Apple, Safari.
Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om cookies te activeren in je browser. Hier vind je instructies over hoe je cookies activeert in je web browser.

Over ons

De Sittard Condors is opgericht in 1978 en zat voorheen op de Sportcentrumlaan in Sittard, sinds 2010 zijn wij verhuisd naar Sportpark Limbricht. Hier hebben wij een ruim combiveld en zijn wij hard bezig met groeien en ontwikkelen.

Als vereniging werken wij graag aan bonding, daarom organiseren wij in het zomer seizoen op elke 1e vrijdag van de maand een Mixgame. De Mixgame is ervoor bedoeld om iedereen met en zonder ervaring van alle leeftijden bij elkaar te brengen voor een potje slowpitch softbal. Zo leer je elkaar kennen op een informele manier.

Mocht je het verschil tussen honk en softbal nog niet kennen, dan is het handig om te weten dat softbal in tegenstelling tot haar naam geen zachtere bal gebruikt dan het honkballen. De verschillen tussen de twee sporten zitten in enkele regels, de honkafstanden, de manier van werpen door de pitcher en de knuppels zien iets anders uit.