Om deze site optimaal te gebruiken adviseren wij een moderne browser te gebruiken. Een moderne browser biedt meer veiligheid en ondersteunt meer functionaliteiten dan een verouderde browser. Gebruik bijvoorbeeld Google Chrome, Firefox of voor Apple, Safari.
Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om cookies te activeren in je browser. Hier vind je instructies over hoe je cookies activeert in je web browser.

Sponsoring

Als vereniging werken wij gezamenlijk aan al datgene wat nodig is om onze fantastische sport te kunnen beoefenen. Onze vereniging kan via de contributies lang niet alle kosten op haar leden verhalen, want de drempel om mensen te kunnen laten sporten houden we het liefst zo laag mogelijk. Naast alle sportieve prestaties staat bij Condors ook het sportieve plezier centraal. De vereniging is bij uitstek een ontmoetingsplaats voor vrienden en familie.

Ons motto is: “Iedereen telt mee”. Of je een talent bent, speciale aandacht nodig hebt of gewoon lekker wil “ballen”, wij zorgen dat iedereen met plezier kan spelen.

Als U interesse hebt om sociaal betrokken te zijn bij onze familie willen wij graag met U in gesprek.

Wij zijn bereikbaar op het volgende email: sponsoring@sittardcondors.nl. Stuur ons een bericht met uw gegevens en hoe wij U het beste kunnen bereiken en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Sponsoren