Aspiranten 1 | Sittard Condors
Om deze site optimaal te gebruiken adviseren wij een moderne browser te gebruiken. Een moderne browser biedt meer veiligheid en ondersteunt meer functionaliteiten dan een verouderde browser. Gebruik bijvoorbeeld Google Chrome, Firefox of voor Apple, Safari.
Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om cookies te activeren in je browser. Hier vind je instructies over hoe je cookies activeert in je web browser.

Aspiranten 1

Het aspiranten 1 team is een team met de leeftijdscategorie van 12 t/m 16 jaar, zij spelen op een combi veld. Daarnaast is het aspiranten 1 team een combinatie van spelers van Parkstad Lions en de Sittard Condors.

Competitie

De competitie wordt gespeeld tegen 5 verschillende teams in de 2e klasse.  deze wedstrijden vinden elke zaterdag plaats. Voor verder informatie betreft de wedstrijd uitslagen en stand van de competitie is er meer te vinden op de website van de bond:  www.knbsb.nl.

Trainingen

De buiten training van de aspiranten vinden plaats op de dinsdag en dondordag in de maanden april t/m september. op het veld van Parkstad Lions

Agenda