Om deze site optimaal te gebruiken adviseren wij een moderne browser te gebruiken. Een moderne browser biedt meer veiligheid en ondersteunt meer functionaliteiten dan een verouderde browser. Gebruik bijvoorbeeld Google Chrome, Firefox of voor Apple, Safari.
Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om cookies te activeren in je browser. Hier vind je instructies over hoe je cookies activeert in je web browser.

Recreanten

De recreanten is niet aan een leeftijd verbonden. En daarnaast spelen zij een slow pitch softbal game. met als hoofddoel gezelligheid en plezier.

Competitie

Het recreantenteam speelt geen reguliere competie. Naast de wekelijke buitentraining spelen zij met enige regelmaat wedstrijden tegen recreantenteams van andere honk- en softbalverenigingen uit de regio.

Trainingen

In de maanden november tot aan januari zullen de trainingen in de zaal aan de Brouwersstraat in Geleen op zondagen zijn. Vanaf januari tot aan medio maart zullen de zaaltrainingen plaats vinden in de zaal van het Graaf Huyn college in Geleen. Op beide locaties zullen de training van 09:00 tot 10:30 plaats vinden . Heb je interesse om eens mee te doen? Klik dan hier.

De buiten training van de de recreanten vinden plaats op de vrijdag avond van 19:00 t/m 20:30 in de maanden april t/m september. op ons veld in Limbricht.

Agenda